Sommerhilsen – Summer Greeting

Norwegian Microsoft 365 Community

Sommertid!

🌞🍓👒🍉😎

Digitale superhelter trenger også å lade batteria!

Ta fri, nyt sommeren og de rundt deg! 🦸‍♀️🦸‍♂️

– styret Norwegian Microsoft 365 Community

Kjære venner,

Da nærmer sommeren seg med stormskritt! Vi har bak oss et spesielt år, et år hvor vi i fagnettverket Norwegian Microsoft 365 plutselig måtte endre planene våre for fagmøter til kun å kjøres online. Det har gått veldig fint og vi har nok organisert langt flere treff enn vi opprinnelig hadde tenkt, da det plutselig ble en økt interesse for å kjøre møter i Teams, og mye annet.

For oss som i mange år har jobbet med samhandling og kommunikasjon, informasjonsstyring og sikkerhet i Microsoft 365-plattformen har det gjerne vært både mye enklere og mer travelt for oss det siste året, enn mange andre. Vi tror nok det vil fortsette å være travelt. Vi er samtidig ydmyke og har forståelse for den situasjonen mange virksomheter nå står i og den fremtiden de, og vi, nå går inn i.

Ny hybrid fremtid?

I faggruppen forbereder vi hverandre på en ny arbeidshverdag.

Nå har de fleste fått dreisen på det å kjøre møter i Teams, samtidig så vil måten å jobbe på endre seg, og har gjerne endret seg. Mye både på grunn av måter hver av oss har lært å jobbe, samhandle og kommunisere i løpet av det siste året, hva vi nå vil forvente av en ny arbeidshverdag, hva ledere forventer av oss, og hva vi vil forvente av våre ledere. Samtidig så skal det være business as usual; vi skal selge fisk eller frukt, bygge veier, gjør folk friske, innovere nye grønne prosjekter, osv.. Hvordan vil vi gjøre det i en ny arbeidshverdag, hvor mange er tilbake på kontorene sine, og andre har kanskje funnet andre måter de vil jobbe på? Både verden og vi har endret oss, kanskje mer enn vi er klar over.

Spennende foredrag for en inspirert høst

Ingen av oss kan spå fremtiden, samtidig vet vi av erfaring at vi er alle sammen bedre når vi hjelper og støtter hverandre, når vi deler av innsikt og erfaringer, når vi lytter til hverandre og diskuterer utfordringer, og sammen kommer frem til nye tanker og løsninger.

Norwegian Microsoft 365 community tar snart sommerferie og til høsten står vi klare til mange nye fagtreff og etterhvert vil vi nok få til fysiske møter også. Vi har fått inn noen veldig spennende foredrag og holder på å planlegge datoer og tid for disse.

Vi kan ikke røpe så mye ennå…det vi kan røpe er at våre fantastiske og engasjerte foredragsholdere vil snakke om tema som:

  • Power App løsning for en kommune
  • Kom i gang med “Compliance”
  • Spennende deling fra et “Project WoW 365”
  • Flytte fra filserverløsning til SharePoint Online og hvordan ta steget videre
  • Hva folk trenger for å forstå forholdet mellom Microsoft Teams og SharePoint for å lykkes med dokumenthåndtering

Ønsker DU å holde et foredrag eller nominere enten tema eller noen andre til å holde foredrag så klikk på denne linken eller bruk QR-koden og fyll ut skjema. Vi tar kontakt fortløpende (vi svarer så fort vi kan, noen ganger kan det ta litt tid ;-)).

Skann QR koden eller klikk på linken over for å registrere deg som foredragsholder eller nominere et tema eller annen foredragsholder. Gi oss gjerne tilbakemeldinger, vi lytter og gjør.

Om Norwegian Microsoft 365 Community

Norwegian Microsoft 365 Community er et uavhengig fagnettverk for kunnskaps- og erfaringsdeling for utvikling og/eller innføring av Microsoft 365 (inkludert Office 365) -løsninger.

Fagnettverket er av og for de som er interessert i og de som jobber med Microsoft 365 teknologi. All aktivitet i fagnettverket er basert på frivillighetsarbeid.

I fagnettverket i Norwegian Microsoft 365 Community ønsker vi å legge til rette for de forskjellige “fagsporene” og på forskjellige nivåer.

De forskjellige kompetanseområdene er alle viktige deler av totalbildet og utfyller hverandre. Nybegynnere lærer av veteraner og vise versa.

Deep-dive meetups er mer teknisk rettede sesjoner, eller som går mer i dybden innen et fagområde, og som krever erfaring og kjennskap til fagområdet.

Medlemmer av Norwegian Microsoft 365 Community er typisk utviklere, IT Pro-roller, løsningsarkitekter, spesialister på brukeradopsjon og opplæring, endringsledelse, grafiske designere, informasjonsarkitekter, designere, salgsrepresentanter og generelt sett alle som jobber med og/eller er interessert i Microsoft 365, informasjonsstyring, samhandling, digital kompetanse og strategi, kommunikasjon og sikkerhet.

Norwegian Microsoft 365 Community får nytt hjem i Microsoft Community Teams

Microsoft har etablert et nytt Community Teams hvor fagnettverk kan organisere treff og dele informasjon, innhold, samhandle og kommunisere i en faggruppe i Teams, som ikke eies av noen selskaper. Slik kan vi virkelig være uavhengige som faggruppe.

Norwegian Microsoft 365 har fått sitt eget team i Microsoft Community Teams og vi vil kjøre alle meetups herfra fra august og utover.

Vi beholder LinkedIn-gruppa da det er vårt vindu ut mot verden. Vi holder meetup-gruppa åpen enn så lenge, for å sikre at folk får informasjon om ny møte- og samhandlingsløsning for fagnettverket.

Vi ønsker DEG velkommen til fagnettverket i Norwegian Microsoft 365 Community!

For å sikre at det er folk som er reelle i fagnettverket og beskytte medlemmene mot spam, ber vi om at du fyller inn skjemaet så legger vi deg til i det nye teamet i Microsoft Community Teams. Vi har opplevd flere falske profiler i Meetup og det er vanskelig å skille mellom reelle profiler og ekte, da det i mange står at profilen er deaktivert selv når den ikke er det. Uten fullt navn, eller annen informasjon, var det umulig å dobbeltsjekke hver enkelt.

Skann QR-koden eller klikk på linken til skjemaet over for å registrere deg i fagnettverket Norwegian Microsoft 365 Community

Takk for laget så langt og strålende engasjement i fagnettverket i året som har gått! Vi gleder oss til å se deg til høsten, kanskje vi til og med får organisert et eller flere treff der vi fysisk møtes, og får tatt den derre SharePINT’en!

Riktig god sommer fra styret i Norwegian Microsoft 365 Community!

Ståle Hansen – Merethe Stave – Lasse Nordvik Wedø

Du finner oss på LinkedIn og Twitter

Norwegian Microsoft 365 Community | Groups | LinkedIn

Twitter: #NOM365C

Published by Merethe Stave

Read more about me at CloudWay.com: https://cloudway.com/about-us/merethe-stave/

Leave a Reply

%d